Jak se uzdravit?

 

Jak se sám vyléčit během 15 dní - 8. část (Přestaňte si vyrábět nemoc a raději přijměte recept na zdraví)

14.12.2010
https://www.celostnimedicina.cz/obrazky/xkameny11.jpg Zdá se to být až příliš prosté: abyste dosáhli trvalého zdraví, přestaňte prostě vyrábět nemoc. Tento koncept ale zní většině lidí cize: vyrábět nemoc? Proč bych si já měl vyrábět nemoc?
Uvědomte si, že běžní konzumenti byli vycvičeni medicínským průmyslem k tomu, aby věřili, že nemoc udeří spontánně, bez jakékoliv skutečné příčiny. Jeden den vám nic neschází a další den je vám náhle stanovena diagnóza zhoubného nádoru! Stane se to jako úderem blesku… (a není to vaše chyba, řeknou vám – není nic, co jste proti tomu mohli dělat)

To je však přesně to, čemu máte podle nich uvěřit. Pravda je ovšem úplně jiná: všechny časté degenerativní choroby – 
rakovinadiabetessrdeční nemociAlzheimerova nemoc atd. - u všech je zapotřebí mnoha let, než vypuknou. Rakovinný nádor v prsu může potřebovat i 10 a více let, než vyroste do velikosti, která je rozlišitelná na mammografu. To znamená, že nádor už byl „v růstu“ třeba i desetiletí!

A během této doby si pacient „vyráběl nádor“ v podstatě každodenně.

Tento koncept jsem si vypůjčil od  Dr. Thomase Lodiho – skvělého onkologa, který své prezentace nazval „Přestaňte si vyrábět rakovinu.“ (Informace o jeho klinice v Arizoně naleznete na www.anoasisofhealing.com/ nebo se můžete podívat přímo na jeho přednášku na www.youtube.com/watch?v=QKH_bCa_hok.)

Koncept Dr. Thomase Lodiho „Přestaňte si vyrábět rakovinu“ je natolik přesvědčivý a jednoduchý, že jsem si jej vypůjčil pro tento článek a vztáhl jej na všechny degenerativní choroby. Pokud chcete být zdraví, přestaňte si tedy vyrábět nemoc!

Jak bývá nemoc vyráběna
Při čtení tohoto článku bude asi první otázka, kterou si položíte, tato: „Jak zastavím vyrábění nemoci?“

Pro odpověď na takovou otázku potřebujete porozumět především tomu, jak nemoc vznikne. Všechny nemoci pochází z nerovnováhy v mysli nebo v těle (mohou mít původ na jednom z těchto míst a pak se rozšířit na druhé).

Nemoc může mít svůj počátek v nedostatečné výživě (například nedostatek vitamínu D) nebo v nestřídmé stravě (třeba příliš mnoho homogenizovaného mléka). Také může být způsobena emočními stavy, jako jsou vztek nebo 
stres, které se přenesou až do jednotlivých tkání a začínají vytvářet nemoc ve fyzickém těle.

Většina nemocí, které jsou dnes „vyráběny“ v tělech lidí, je vytvářeno prostřednictvím faktorů, které lze ovlivňovat: co lidé jedí, s jakými chemikáliemi přichází do styku, kolik cvičení si dopřávají, čím zaměstnávají svou mysl, které výživové doplňky užívají atd.

Následují „recepty“, jak si způsobit některou nemoc:

Jak si přivodit diabetes?

  • Pijte hodně nápojů slazených cukrem nebo fruktózou.
  • Konzumujte mnoho prázdných kalorií.
  • Vyhýbejte se veškerému cvičení. Žijte sedavým životem.
  • Pobývejte v místnostech. Vyhýbejte se slunci a přírodě.
  • Způsobujte si nedostatek vitamínu D, selenu, zinku a nutrientů z rostlin.
(pozn. red.: Diabetes 2. typu je způsoben především chronickým nedostatkem omega-3 nenasycených mastných kyselin)

Pokud to budete dělat dostatečně dlouho, začnete si vyrábět diabetes. A nebude to trvat dlouho, než vám diabetes oficiálně diagnostikuje lékař, který vám sdělí něco ve smyslu „jste diabetik.“ 

Jak přijít k rakovině?

  • Vystavujte se radiaci. (mamografy, CT – vyšetření, rentgeny atd.)
  • Konzumujte potraviny způsobující rakovinu, jako je slanina, zpracovaná masa a jídla s chemickými konzervanty.
  • Vyhýbejte se všem protirakovinným nutrientům, jako jsou rostlinná strava, léčivé houby, spirulina (sladkovodní zelená řasa).
  • Vyhýbejte se slunci, udržujte si deficit vitamínu D.
  • Používejte mnoho prostředků tělesné hygieny, které jsou vyrobeny z chemikálií, vyvolávajících rakovinu.
  • Žijte životním stylem s velkým stresem.
Dělejte tyto věci dostatečně dlouho a onemocníte na rakovinu. Obdobně existuje recept na každou významnou degenerativní chorobu. Když si tedy chcete vyrobit nemoc, je velmi jednoduché to udělat. Je ovšem šokující, že většina lidí se právě teď nevědomky řídí těmito recepty na vyvolání nemoci!

Žijí totiž životním stylem, který lze označit jako „vytvoř si další nemoc“! Pokaždé, když takový člověk zhltne kus slaniny, sní průmyslově zpracované jídlo nebo použije běžný prostředek osobní hygieny, vytváří si ve svém těle nemoc!

Nemoc se ale samozřejmě neobjevuje ihned. Trvá to mnoho let každodenní otravy těla, než je diagnostikována nemoc. Nedopouštějte se však omylu ohledně původu takové nemoci: vy sami jste si svoji nemoc „vyráběli“ v průběhu mnoha let!

Když tedy lékaři sdělují pacientům, že „nebylo nic, co byste mohl dělat, abyste takové nemoci předešel,“ ve skutečnosti svým pacientům lžou. Samozřejmě že je tu vždy něco, co můžete udělat! Především můžete přestat vyrábět nemoc ještě předtím, než se vám vymkne z kontroly.

Konvenční lékaři to neradi připouštějí, protože by to mohlo pacienty vést k myšlence, že mají možnost ovlivňovat své zdraví. Většina z nich spíše věří VELKÉ LŽI, která říká, že kontrolu nad zdravím mají lékaři nebo že nemoc udeří náhodně a bez příčiny. Proto údajně nemáte kontrolu nad svým vlastním zdravím a jste závislí na západní medicíně, která má nad vaším zdravím převzít odpovědnost.

Jedná se o systém víry, vytvořený k tomu, aby vás polapil do závislosti na oficiální medicíně. Naštěstí máte možnost se sami vysvobodit z tohoto otrockého vztahu ...

Jak si přestat vyrábět nemoc
Každý den, v závislosti na tom, co jíte, pijete, děláte nebo nanášíte na své tělo, se buď přibližujete, nebo vzdalujete od nemoci. Cestou, jak zastavit výrobu nemoci, je přestat se všemi činnostmi, které vás přivádí k nemoci a místo toho usilovat o jednání, které Vás vzdaluje od nemoci (a míří ke zlepšení zdraví). 

Jakmile svému tělu dodáte živé a léčivé nápoje, sluneční světlo a pravidelné cvičení, zastavíte všechny nemoci a jejich vyvolávající procesy ve svém těle a naopak aktivujete léčivé procesy, které vás dovedou k celoživotnímu zdraví. A to je způsob, jak začít vyrábět zdraví namísto nemoci.

Čím déle vytrváte při zdravém životním stylu založeném na kvalitních potravinách, nutričních doplňcích, 
zdravém stravování a vyhýbání se farmaceutickým produktům, vakcínám, běžným prostředkům péče o tělo a dalším jedům, tím rychleji se rozběhne vaše uzdravování! A nejenže dojde k zastavení náběhu nemoci – jakmile vaše tělo jednou dosáhne určité úrovně vitality, začne automaticky dávat nemoci obrácený směr. Jinými slovy, zhoubné nádory v průběhu času doslova mizí, srdeční choroba může být vyléčena, diabetes se možná ztratí, poznávací funkce budou obnoveny. A to je jen několik z mnoha přínosů, které u vás mohou nastat, když se samoléčení rozběhne naplno.

Který recept si zvolíte?
Jak vidíte, máme tu recept na nemoc a také recept na výborné zdraví – který z nich si zvolíte?

Většina lidí si neuváženě zvolí recept na nemoc (je to recept, který používají všichni kolem, takže je snadné se k nim přidat). A protože jednají podle tohoto receptu, dostává se jim příslušných výsledků. Proto by také nemoc neměla být překvapující pro žádného, kdo zná tyto recepty. Pokud se řídíte nějakým receptem, dostaví se příslušné výsledky (dobré či špatné).

Je tedy na vás, abyste se rozhodli, kterým receptem si přejete se řídit: Můžete si vybrat z řady různých receptů na nemoc – které obsahují enormní množství nehodnotné stravy, farmak, prostředků osobní hygieny a fůru vakcín – nebo si můžete zvolit dodržování receptu na dobré zdraví. Takový recept bývá založen na rozumné výživě, čerstvém ovoci a zelenině, častém pobytu v přírodě, vystavování se slunci, vybraných 
potravinových doplňcích, pravidelném cvičení a na vylučování syntetických chemikálií z vašeho těla. Je to jednoduchý, srozumitelný recept, který si může zvolit kdokoliv a kdykoliv.

Leckdy již po krátké době, kdy začnete používat recept na zdraví, začnete pozorovat i první změny. A čím déle se jej budete držet, tím více budou akcelerovat jeho kladné výsledky.

Ptejte se
Pamatujte na zde řečené, až vám příště váš lékař nebo některý profesionál zdravotní péče dá nějakou radu. Poté, co ji dostanete, zeptejte se sami sebe: „Je to recept na ZDRAVÍ nebo na NEMOC?“

Pokud ta rada v sobě zahrnuje ozařování, chemoterapii, farmaka, operaci nebo nějaké injekce, nejedná se zřejmě o recept na zdraví. Straňte se jakékoliv rady, která nerezonuje s prostými principy rozumného zdraví… Nenechte se ozařovat. Neotravujte se jedy z chemoterapie. Nenechte si řezat tělo. Neužívejte chemikálie (farmaka), abyste zvládli své tělo. Podstupujte něco takového jen jako poslední možnost – až poté, co jste vyčerpali všechny ostatní možnosti.

Samozřejmě pokud utrpíte nějaké poranění, jako je zlomená noha, pak je naprosto v pořádku podstoupit nezbytnou operaci, anestézii nebo jiné prvky akutní lékařské péče. Já rozhodně nejsem proti užitečnosti západní medicíny v případech akutní potřeby. Pokud však jde o dlouhodobé zdravotní návyky, buďte na pozoru před farmaky, mamografy, chemoterapiemi, vakcinacemi a před většinou operací, které jsou ve skutečnosti jen součástmi receptu na nemoc. A pokud si zvolíte takovou cestu, nedivte se pak výsledkům.

Uplatňování receptu na zdraví může mimochodem vyžadovat více sebekázně a zralosti než v případě receptu na nemoc, ale odměna je daleko hodnotnější. Už jen proto, že váš život bude delší. Ale ještě lepší bude to, že ten život bude šťastnější a zdravější v průběhu všech těch let. A není to přesně to, co nás všechny zajímá na prvém místě, pokud jde o zdraví?

Zde tedy je recept na dokonalé zdraví. Je to recept, který je vám dostupný právě teď a je to stejný recept, který zastaví vaše tělo, aby si nevyrábělo nemoc. Řiďte se tímto receptem na dobré zdraví a ve svém životě budete mít mnohem více radosti.
 

 

 

Více informací na: https://www.celostnimedicina.cz/jak-se-sam-vylecit-behem-15-dni-8-cast-prestante-si-vyrabet-nemoc-a-radeji-prijmete-recept-na-zdravi.htm#ixzz1853UQf13